Curso de gastronomía e historia de México

LEER...

Από το 1990, που ο Yuri de Gortari Krauss και ο Edmundo Escamilla Solís άνοιξαν το εστιατόριο La Bombilla , δεν έχουν πάψει να ασχολούνται με την διάσωση, έρευνα και διάδωση της μεξικανικής γαστρονομίας μέσω της ιστορίας και της κουλτούρας. Έτσι δημιούργησαν το κόνσεπτ της ιστορικής συζήτησης μαζί με γευσιγνωσία.

A partir de 1990, desde que Yuri Gortari Krauss y Edmundo Escamilla inauguraron el restaurante La Bombilla, no han dejado de hacer frente a la preservacón y la difusón de la gastronomía y la cultura culinaria mexicana. Éso creó el concepto de la discusión histórica junto con la degustación.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου